är lite seg samtidigt skadad för att...

Tjabba!

Förlåt att jag inte uppdaterat på ett par dar.. men jag skadade nämligen mig i onsdags på träningen och har nu en rejäl muskelskada i benet! ajaj säger jag bara.

Vet tyvärr inte hur jag skall gör på onsdag, är hoppning då! Ska ju åka iväg imorgon också så jag funderar på att höppa över denna veckan så benet får vila, alltså det känns som om jag har brutit foten nästan, förstår ni då vilken smärta? hoppa+ smärta= osmart, eller vad säger ni?


Tog 2 bilder  på vera efter träningen i stallet en snabbis iaf:D
Bakom henne står "Ami" och äter på sitt hö:)






Lite äldre bilder..
|
V






Träning

 Tja!

 Ikväll är det dressyrträning som gäller och jag har jobbat på flitigt i skolan med att öva på TIGen (utbildar mig till svetsare), tänkte iaf ta en 30min tupplur innan jag beger mig till stallet och träningen. Kommer oftast inte hem innan 21.00 BARA för att jag älskar att hänga med pollarna och kollar gärna in de andra som tränar innan elr efter mig:)

Men jag hör av mig ikväll,ska försöka knåpa ihop en liten presentation om mig själv också!:D

Planer

Hejsan bloggis!

 Tänkte först börja med att jag funderar på att rensa lite i stallet från grejjer jag inte behöver..men har svårt att skiljas från mina saker även om det "poppar" över i sadelkammarn så jag t.om håller på att bygga en till större också :D är snart klar, elr okej det har stått still ett bra tag, har väggarna kvar sen så har jag mååånga planer på hur det skall vara där!
 
Kan ge er ett tips, det är att jag skall köpa ett par speciella galgor där schabraken skall hängas och då främst de med matchande huva :D hur snyggt är inte de? så typ "bläddrar" man igenom vilken autfit man ska ha ena dagen osv. Låter det grymt? :)
 Kom gärna med tips.. finns massor jag vill göra!
 (kan ta bild på hur det ser ut nu)


Jag hade så otroligt mkt planer innan sommarn, dock så känns det som om de spolats förbi!
Men allt beror ju på att skolan och allt annat tar ett jäkla tag,men nu tar jag studenten och nu känns de som om jag hinner och kan få göra precis vad jag vill..ska fundera lite!

Nu har jag lite frågor!

Hur hittade du till min blogg?
Vad vill ni läsa om mera?



En bild på QUEL LA MARE - vera
OBS: Detta var första gången jag såg henne och skulle provrida
nu är hon nerbantad,mer muskler och mkt söötare :D:D








Härliga minnen!:D





Här vart det såpass varm i kylan ändå så jag vill ha henne "naken" minst 1-2 ggr i veckan, men givetvis beror det på vädret och tempen!:)
Medans majken oftast var "naken", vart det mkt snöstorm elr kallt hade hon täcke :)

åååh min majjablajja, saknar dem <3






otroligt fina majken!

RIDNING! - Tidsinställt

 Idag skulle jag mest ta det lugnt med vera då hon sträckte sig liite i onsdags på hoppningen och gick lite orent.. Men det var ingenting så hon är bätte idag men vill ändå inte köra fullt ut ännu. Utan lite skritt över bommar och lite trav skall gå bra!

uppdaterar mer senare ev.

Mvh Leo


Roliga träningar,söta hästar och spännande kommentarer...

 Hejsan!

Vill börja med att berätta att jag hade en jätterolig kommentar, som handlade om winnies avkommas ägare(lååångt där) som jag försökt få tag på jättelänge, och hon hade tydligen hittat till min blogg och ååh ja, jag kan inte förklara hur glad jag blev. så nu är ett mejl iväg till dig Sara! :)

Sedan tänkte jag berätta att det flyter på framåt med vera, Hon hoppar som en gud.. oavsett hur fel elr om hon står still så ställer hon upp och hoppar hindret! DUKTIG POLLE!
 Men fortfarande det att jag inte vet hur man får upp videoklipp här,HJJÄÄÄÄÄLLLLPP??!


tänkte bifoga en lite paintritning jag gjorde på senaste markarbetsövningen vi gjorde  den 20/10- 2010
(ritar dock inte så bra) 


______-________________-________________-________________-_________________-_____________
  UPPDATERING!

VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ DEN HÄR GREJJEN? FÅR INTE ENS UPP BILDEN NU:(

Back?!


Hejsan allesammans!

 Det vart nog otrooooligt längesedan jag skrev ngt här men tänkte att jag ev ska försöka ta upp bloggandet igen till en viss nivå dvs.

Kan berätta lite vad jag håller på med och det är att jag sköter ett halvblodsto 8år 2 ggr i veckan och tränar för tränare varje onsdag hopp och dressyr! Det är så kul att kunna ha en medryttarhäst så man får hålla igång sitt ridande samtidigt man gör annat..Skall ev börja rida en annan häst i samma stall vid namn nonne som är korsning mellan paint,appaloosa och new forest om jag inte minns fel.. Jätte söt!

Jag vet tyvärr inte hur man lägger upp filmer här på bloggen så skulle vara tacksam men hjälp så kunde jag lägga in ngn hoppfilm osv från träningarna om ni vill? Men just nu får nu klara er med bilder!

Mina mål med Quel la mare "Vera" (hlbstoet)

* Satsa på hoppningen.
* Starta henne ute på banorna om allt går som det skall.
* Få henne att bygga muskler.
* Ev starta i dressyr (kan dock aldrig minnas programmet men får kämpa)

  
Japp då är de väl de lilla jag kom på nu,hehe men blir kul att skriva lite igen.
 Juste det sköna är att hennes ägare har byggt ett eget RIDHUS så aldrig mera tråkiga och kalla vintrar ute varje dag!:D

Ha det så bra så skall jag försöka återkomma snabbt!

RSS 2.0