Håll tummarna allesammans!:)

Hej!

Jag vet att jag är seg på att skriva men glömmer helt bort att faktiskt jag själv äger en blogg men får la försöka förbättra mig!

Winnie är som sagt hemma en sväng igen men hon skall åka nästa vecka igen tsm med rune som ja heter Runol egentligen men vem pallar skrika/ropa såååå längt namn?:D
Fast jag kallar winnie för WinniePinnieBananWinnie...är ju inte så kort det heller men för j*vla gulligt:)

Har e fin hoppfilm från när vi hoppade i gräspaddocken me det regnade under hela passet så det blev väldigt halt att hålla i lädertyglarna efter ett tag me åh vad hon är härlig att hoppa med även om hon kanske river endel..men hon har ju aldrig varit "ridhäst" typ,eller jo men det är en annan saga.

Pratade med Matilda i tlf idag och de är lika kul som sist,haha men vi får la se...bara att hålla tummarna allesammans!:D:D

Har endel bilder att lägga upp men ska se om jag pallar föra över dem till datorn från mob,ja det återstår att se!
Annars gör jag inte mkt här hemma,har plockat ner en hage(det var tufft)men skall inte jag ha den längre är det onödigt att inte andvända den då, nu blir det hö där ist. Och jag har pysslat om hästarna,köpt kläder,festat och åkt till mina föräldrar..Så endel hinner jag allt!

Kommer ev att börja mobilblogga så då kommer allt bli mkt roligare/enklare för mig.Tjohej!!:)


Uppe med tuppen elr sen att sova?...

Hejsan!
 Hastigt igårkväll fick jag ta mig till stan eftersom en mina närmsta vänner fyllde 18 och JAG hade inga planer på att dra ut men så blev det..såååå sjukt tråkigt utevardet, knappt ngt folk alls och jag fick ta hand om min ngt fulla vän ;)

Hästarna har det iaf bra,betar ca 1-2 tim på det stora betet sedan får de gå tillbaka till "jordmarken" så lite snäll är jag! Men winnie har gått ner, för när jag fick henne kunde jag knappt sadla henne med sadeljorden haha men igår ojojoj behöve inte ens ta i!:D
Fast hon är sådan som går ner jäkligt lätt med upp snabbare!:P

Ska försöka se om bilderna kommer in idag (var ngt fel häromdan)
Det funkar fortfrande inte men jag vet nog vad det är

 ikväll ska jag träffa mitt hjärta såvi hörs ev imorgon!<3


"Upp med hakan och börja skriv"

 Hahah jag har så lääänge tänkt på att fasen ta tag i bloggen igen,men jag pallar inte sätta igång datorn och ännu mindre skriva här?Men nu skall jag ju träna upp winnie,(hon är hemma igen) och Runol"rune" 2årig shettis som jag skall träna upp lite(inridning sker ju snart)

Winnie har blivit rejält fet efter att hon varit hos roland,suck!!! och mitt bete här hemma har ju vuxit upp sjukt mkt så har hittat en plätt där det knappt finns ngn,PERFA!!:P tycker synd om henne när hela hagen är "med"gräs och hon står på en"jordbit" haha men jag lovar er att det är för hennes bästa..hon kan ju inte tränas annars!

sedan har jag fått förfrågningar ang om jag skulle vilja ha hem ett par hästar för inridning,SUPERKUL!:D 
hoppas verkligen jag kan få jobbet...sjukt fett isf,finner inga ord till hur kul de hade vart!:D
 åh kan inte ladda upp bilder!



RSS 2.0